Lite nytt i köket :)

Soffan är på plats, den måste målas ett varv till men då pinnarna tar en evinnerlig tid tar jag det när tålamodet hittat tillbaka. En grön tapet ska också i sinom tid sättas upp och ett nytt golv skall läggas men det tar vi till hösten.. Som köket ser ut nu passar det inte alls ihop med resten av huset så jag längtar tills den dagen är här!

Idag skiner äntligen solen igen så dagen spenderas utomhus i förhoppning om brunbrända kinder lagom till kvällen :)

Snart i mål :)

Min sista arbetsvecka är nu inne på slutspurten :) håller alla tummar och tår jag har för att vi ska få lite fint väder till veckan när jag får möjlighet att njuta av det!

Sitter på lastbryggan med en koppkaffe och väntar på en försenad icabil, varmt är det kan jag lova!

Äntligen värme!

Min loppis sommar har börjat :)

Sommarens första fynd är inhandlat :) En Florida pinsoffa av Bröderna Wigells som efter lite uppfräschning ska få bosätta sig i vårt kök :) Satte upp en annons igår och fick napp idag, kunde inte haft mer flyt!

Mina första tre arbetsdagar har bara sprungit iväg, längtan efter mina grabbar sätter dock käppar i hjulet för mig.. Är inte lätt att vara själv när man är van att ha dom runt sig jämt! Men imorn så :)

Jobb imorn

Har försökt stuva in inlägg hela helgen men mottagningen är inte den bästa i stugan så jag har gett upp otaliga gånger..

Börjar jobba imorn, är ensam i Hemling. Mor och far är kvar i stugan och resten av min egen lilla familj har åkt hem. Ensamt och ovant, har nog inte varit ensam här på typ 10 år..
Trillade in på surströmmingsmiddag hos mormor och morfar nu ikväll, är i samma klass som att vinna på lotto ;)

Nu ska jag hoppa i säng så jag är utvilad imorn när jag går på "semester" :p





Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0