Påstigning pågår

Sixten har en av mostrarna på besök och hon kom med uppskattade presenter, en utökad tågräls kommer hålla honom sysselsatt många timmar :p



Dålig uppdatering

har inte varit något vidare bra på att uppdatera här, dålig internet uppkoppling är svaret. vårt internet är värdelös åsså är det tenta tider så tankarna har varit på annat håll...

Födelsedag

Vill börja med att tacka alla ni som förgyllde Sixtens födelsedag! Blogg appen på samsungen är omöjlig att blogga ifrån därför jag blivit så dålig på att uppdatera..

I helgen har det varit full rulle, besökarna har bara bytt av varandra, kul men påfrestande! :P

 

Trött kille som öppnar presenter :)
 
 
Han var inte direkt imponerad över årets första snöfall! 
 
 

Både gårdagen och denna dag har jag spenderat framför datorn, 8 timmar i stäck framför den här skärmen gör mig galen men nu börjar ljusen närma sig och arbetet har börjat ta ordentlig from, på torsdag ska jag hålla en egen redovisning, tycker om att prata inför folk men det är feedbacken efteråt som är den största pärsen!  

 

Idag har vi äntligen tagit tag i vårt matt-problem i allrummet, vita mattor var som sagt ett katastrofalt misstag med både hund och sölgris hemma! Skickade efter två stycken grå ifrån Ellos, det kan inte se värre ut än det redan gör så håller tummarna, tyvärr kommer dom inte förrän i början på december :/

Obeskrivligt trött...

Vår säng har fått agera hoppborg/klätterställning sen kl tre i natt! Tacka vet jag spjälsäng, lever ändå med hoppet att han ska inse hur skönt det faktiskt är att sova på nätterna men än verkar inte ljuset gått upp för honom.

Igår natt vaknade jag av vad jag trodde var Alice som låg nere i mitt fothus, försökte putta ner henne och då börjar klumpen helt plötsligt fnissa! Innan det kopplade för mig som var mer sövd än vaken! Trodde helt ärligt till en början att det var Alice som tyckte att mitt tilltag kittlades men självklart var det Sixten som låg där hopkrupen som en hund!

Idag är vi lediga, men vi ska på förskolan ändå för Sixten har utvecklingssamtal sen ska vi få besök i form av faster och familj :)

Äpplet faller inte långt ifrån trädet!

Sixten har sprungit runt med sin tavla under armen mest hela dagen och ropat paaaappa hooockey!! paaaappa hooockey!!! Hans är med andra ord en obeskrivligt solt pappa. Att Sixten dessutom lärt sig skrika Löven när andan faller på styrker endas detta faktum! haha



Morgonmys

Idag har vi ledigt här hemma eller Sixten är ledig och jag ska försöka skriva en uppsats med honom hängandes på bordskanten och slitandes i alla papper.. Att ha honom hemmavid när jag ska plugga är mycket lättsammare i teorin än i praktiken!
Men först ska vi se klart Saltkråkan med fruktskålen som både hatt och toffla!

tecknat





Utslagen

Sixten har varit med mig på skolan idag, alltid lika inressat och alltid lika uppskattat inslag av klasskamraterna! Nu ligger Sixten och vilar medan jag ligger i soffan med huvudvärken från helvetet...

Ikväll ska Hans till grannen och kolla på hockey, då ska jag krypa upp i sängen och bara sova och skita i allt som har med grupparbeten att göra.....

Hösten!

Sixten är sjuk så Hans är hemma med honom idag så jag har någon möjlighet att fokuser på workshopen vi ska hålla nästa vecka.

Tycker alltid hösten är så stressad! Är det inte det ena är det de andra, tandläkaren, utvecklingssamtal, tider att passa och MASSA skola! Och nu när Hans är på alla Björklövens hemmamatcher finns det inte tillräckligt många timmar på dygnet för att hinna med allt utan risk för en hjärtinfarkt.. Längtar till mellandagarna då julstressen är förbi och alla måsten har tagit ett välbehövligt lov!

Hösten är med andra ord ett jäkla påfund!!

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0