God jul!

Bullar är bakade och knäckebröd lika så, huset är städat och gästsängar är bäddade. Hela familjen har genomgått stora julbadet, Sixten har till och med fått tvättats upp två gånger idag. Efter att han badat och fått på sig nya fina kläder klättrade han in i kaminen, så det var bara att börja om igen. Denna kamin skulle det ha varit ett inbrottssäkert lås på! 
 
Ska snart ta tag i att griljera skinkan men passar först på att varva ner med en kopp kaffe medan Sixten ligger och vilar. Snart kommer svärmor och svärfar med söner och hälsar på i fem dagar framöver, roligt att få rå om dom några dagar då det blir att Sixten bara får träffa sin farmor och farfar drygt två gånger om året.
 
Hoppas att alla får en riktigt bra jul med god mat och snälla tomtar, det ska jag ha minus tomten! Sixten hade nog blivit skräckslagen om en utklädd gubbe med skägg stapplade in här :P
 
 
 


Kommentarer
Bella

God jul än en gång! :)

2012-12-24 @ 00:08:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0