Julgranen

Har frossat i julgranspynt idag, det kittlar i fingrarna nu, vill bara ut i snön och såga ner granen ute på tomten så vi kan sätta igång och pynta! Vår gran kommer att kläs i vitt och silver med några isblåa inslag och fjärilar :) Hade helst haft glaskulor då dessa har mycket finare glans men med vår orkan som drar fram i hemmet med korta mellan rum blir det plastkulor i några år fram över.

 

Tror att vi skippar glittret också, får Sixten tag på det kommer hans blöjor lika en After Dark show efter någon dag då han prompt ska äta allt som kommer i hans väg! Glitter i ljumskar och veck hoppar vi över! Det får han pyssla med när han blir äldre om han så skulle vilja men i år passar vi på det :p

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0