Vi lever än :)

Inte många minuter spenderade framför datorn i helgen, ligger och jäser i soffan nu men tänkte slänga in några ord som en flaggning på att vi fortfarande är vid liv :) Många fina klappar, allt för stora mängder mat och trevligt sällskap har kantat våra dagar så vi har verkligen inte gått på grund här hemma! :)

Nu längtar jag till nyår, firande med helt underbara vänner och kvalitetstid under årets sista timmar, de man väljer att ägna sina sista timmar på året tillsammans med har givetvis en stor plats i hjärtat! Om lite mindre än en vecka har ännu ett år gott och fina minnen packas ömt ner i livets ryggsäck. Nya äventyr, nya erfarenheter och nya bekantskaper blickar vi glatt framåt emot.

Jag hoppas att er helg varit lika bra som vår!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0