Borta bra men hemma bäst

Är så underbart att vara hemma igen, få sova i sin egna säng och äta vid sitt eget bord. Det är lättare att ha koll på Sixten här då man ser honom överallt i hela lägenheten :p I lördags spenderades dagen på Nydala tillsammans med efterlängtade vänner :) Sixten grattade William på 1 årsdagen med en rutschkana vilket blev en uppskattad present hos den lille :) Grillning i underbart väder och prat med vin in på natten. Äntligen fick man lite sommarkänsla då vi kunde sitta ute utan att förvandlads till isskulpturer!

 

Igår tog vi en tur till burträsk för att titta på Västerbottensost, blev en mysig dag och grillning igen på kvällen med trevligt sällskap :) Om en månad åker vi till Gran Canaria tillsammans med Sixtens farmor och farfar, jag köpte därför igår en ny sulky som är smidigare att ta med på resan än vår Kronan. Så jobbigt när man beställer nåt på nätet man vi ju att varan ska stå utanför dörren samma sekund som man trycker på Godkänn :p Håller tummarna att den är lika bra i verkligheten som den lät i beskrivningen :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0