Helg igen?

Helt galet vad fort veckorna springer iväg!! Hämtade Sixten på dagis halv två sen har vi busat, byggt med klossar och sjungit lilla snigel. Han älskar den, dansar och börjar tokskatta så fort man kommer till "annars tar jag dig" :p vår sölgris sover och vi avnjuter en kopp kaffe.

Imorn har vi fullt upp, har fortfarande inte valt ut mitt sista par glasögon det ska in till stan och ordnas imorn, sen ska vi få finfrämmande i form av faster och familj :) Ska bli kul, så långt mellan gångerna man ses!

Ska ut på auskultation på måndag, ska vara i Övik så blir att åka ner dit redan på söndag. Vågar inte riskera att tåget är inställt första dagen.. Ska bli spännande! Haha längtar redan tillbaka på skolan och det är bara fredag kväll, kan man tycka att skolan är för rolig? :p



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0