HELG!!

Nu tar vi helg, viker in årorna och känner lugnet! Ska njuta av förhoppningsvis massa sol, lek och ledighet. Har kommit att uppskatta helgen mer nu när det är fullrulle på veckorna och då varje dag inte ser likadan ut.

Helgen kommer att innehålla 85-års firande för Sixtens gammelfarmor på Söndag och middag med riktigt efterlängtade vänner imorn! Vi kommer givetvis bänka oss framför Melodifestivalen :)
 
Hittade några bilder i Arkivet, dels på en mini Sixten men också några från sommaren. Tror aldrig jag längtat efter sol och grönska så mycket som jag gör nu, vill bara börja plantera jordgubbar, känna doften av nyklippt gräs och ligga på Nydala och sola!

 
 











 
 
Trevlig Helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0