Räddade!

Återigen har vi blivit undsatta denna gång av Sixtens mormor och morfar, det kanske är därför han varit sjuk så mycket på slutet. Han har listat ut att han bli ompysslad och road av efterlängtade familjemedlemmar då :p Jag hoppas så innerligt att han får bli frisk snart och att han får vara det en längre tid.

Sitter och huttrar under en filt, snön faller utanför fönstret och kaffe blir kallt på en gång. Begriper inte att det ska vara så kallt här hela tiden, i och för sig vrider Sixten av elementen så fort man vänder ryggen till! Han har även kommit på att det finns mat i skafferiet, har hunnit komma på honom två gånger idag med att stå på en stol och skåpäta. Spisbröd är hans nya favorit :) Tur att vi inte förvarar godis där längre! :p



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0