Bebislycka! :)

Nej det är inte vi som ska utöka familjen yttligare ett snäpp men nästan, Sixtens gudmorsa närmar sig förlossningen med stormsteg och då Ida är gudmor blir det Sixtens "gudsyskon" eller hur? :P Så teoretiskt sett ska ju faktiskt vår familj utökas :P  
 
Stefan och Ida kom och hälsade på oss igår, med andra ord blev vi äntligen kvitt vraket som stått och rostat på gården. Hans gamla Ockelbo ifrån 70-talet har äntligen lämnat oss och bytt postadress till Björna :) När dom var här passade jag och Ida på att förvandla vårt sovrum till en fotostudio, förevigade hennes fina bebismage som snart är ett minne blott. Verkligen inte länge kvar nu och jag längtar så vansinnigt mycket tills tösen är ute! Sixen får bara fler och fler lekkamrater hemöver och det uppskattar vi verkligen, kanske till och med en blivande flickvän  ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0