Till månen och tillbaks

Tjo och tjim, bus och skratt. Vi har haft fullt upp sen vi kom hem från skola och dagis! Hus har bygds, lastbilar har lastas med allt ifrån klossar och apor och rymdfärjan har tagit oss till månen och tillbaks. Vi har lekt orken ur oss allihop, Sixten har sprungit runt med sin bandyklubba och skjutit bollar som Alice jagat frenetiskt så även hon har fått sig en rejäl portion lek ikväll :)

Det måste ha varit en omtumlande omställning för henne när vi kom hem med ett knyte stor som en nypära, någon annan som helt plötsligt stod i centrum och tog hennes plats. Men jag tycker att hon hanterat sin nya roll som "storasyster" alldeles utmärkt :) Att hon dessutom får möjligheten att lukta på nybakta bajsblöjor varje dag ser hon nog som den yttersta belöningen :p

Nu blir det kvällsmys för hela slanten, tutten är på plats och apan är fast klistrad vid kinden så nu njuter vårt charmtroll för fulla drag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0