Spindelmannen!

Vi har ett dilemma, Sixten har börjat ge sig på att klättra ur spjälsängen på allvar! Hela veckan har vi möts av en liten spindelman som hängt upp och ner på sängens utsida och som hållit sig fast för brinnande livet, det är inte ens säkert att han skriker när han gör det så man förstår vad han sysslar. Man kan kan komma in och han hänger där helt tyst och bara gud vet hur länge han kämpat då!

Känns tidigt att köpa en barnsäng, när han vaknar på natten kommer vi ha han springandes och klättrades över allt i huset. Vi skulle i och för sig kunna köpa en grind och sätta in till hans rum men det känns som att man har honom i en hundgård då.. Vi har lagt ut madrasser på golvet så ramlar han landar han iaf mjukt.. Att låta honom falla för att han ska lära sig är ingen idé, har försökt med den strategin tidigare utan resultat.


Ja jag är villrådig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0