Tisdag

God morgon på er, hoppas ni sovit gott! Vårt sovrum har agerat generationsboende inatt men en hund som plusmeny. Sixten har fått en eländig hosta så han har hållit mig vaken, vaknade även en gång då han var på väg att rymma. Tro vad han hade för brådskade ärende som fick honom att kliva upp i mörkret.

De stunder han ändå fick möjlighet att slappna av och sova låg han klistrad mot Hans rygg som en liten kånken. Hade svårt att somna ifrån den synen, Sixten har blivit totalt uppslukad av Hans, han är så fruktansvärt pappig och så fort han lämnar rummet kommer Sixten efter som om det vore ett gummiband mellan dom :p Dom är faktisk rätt komiska att se på, speciellt då Sixten verkligen ser ut som en lite mini me av sin far :p



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sixten Och Jag

Sixten kom och fyllde våra dagar med stoj, skratt, gråt, lek och framför allt lycka i oktober 2011. Sen dess har ingenting varit sig likt, höga klackar har bytts ut till sneakers, ett glas vin har i stället blivit litervis med kaffe och sovmornar har kommit att bli vaknätter. Men inget ont som inte för något gott med sig, vi har välsignats med ett underbart litet busfrö som är här för att stanna!

RSS 2.0